+46 472 483 93
support@innonet.se

Testiohjelma

P-LIGHT-testiohjelma

P-LIGHT® on varustettu omalla testausohjelmalla jälkiohjaukseen ja vianmääritykseen.  Katso video alla olevasta testiohjelmasta.

Jotta testiohjelma näyttäisi kaikki arvot, auto on kytkettävä päälle ja pysäköintivalot on sytytettävä.

Siirry valikkoon painamalla painiketta 1 p-lightissa® laatikkoa painetaan noin 8-10 sekuntia, kun ohjelma on käynnistynyt, painike voidaan vapauttaa. Sähköisen ruudun näytössä oleva vierintävalikko käynnistyy automaattisesti. Ensin ohjelman versionumero näytetään, sitten jännite voltteina alla olevan järjestyksen mukaan.

Koodi..... Terminaalit.................. Vertailukohtana
U 4..... Jännite liittimessä 4 (piiri 1 sisään)................................................................................................................................................................................................... min 24V (min 24V)
U 6..... Jännite liittimessä 6 (piiri 2 sisään)...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
U 8..... Jännite liittimessä 8 (Vaihtoehto, Vain maks.)............... min 0V
U C..... Jännite ulos sisäänrakennetusta laturista/boosterista... n. 28 V/20 astetta
U 1..... Jännite liittimessä 1 (P-LIGHT® paristot)................. n. 25V

Ev. laukaistu automaattinen sulakkeet ilmaistaan vuorotellen teksti "Err" ja "F x", jossa x on liipaisin (laukaisinta(t).
Uusi virhekoodi P-LIGHT:ssa helmikuusta 2015 alkaen (C11 ja CC1).

Jos näyttöön tulee virhekoodi "C11" tai "CC1", paristot on tyhjentynyt syvästi alhaisella akun jännitteellä. Tämä voi johtua sekä laturin viasta että suurista pistorasiasta, joissa ei ole ollut aikaa latautua riittävästi ajoneuvon kanssa ajettaessa.

Jos akun jännite laskee ohjelmoidun rajan alapuolelle pidemmäksi aikaa, liitin 10 (AUX) sammuu ja näytössä lukee "C11". Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä tarvitaan 5 minuutin jännite liitäntälohkossa P4/P6 (kuorma-auto päällä ja valaistus päällä). Jos paristojen jännite tämän jälkeen ylittää ohjelmoidun rajan, liitin 10 (AUX) aktivoituu uudelleen. On tärkeää, että akuilla on aikaa saada kunnollinen lataus uudelleen tämän jälkeen.

Ellei jännite ylitä 24V jälkeen 5 min, liitin 10 (AUX) jää pois päältä ja "CC1" ilmestyy sen sijaan. Tämä testi suoritetaan uudelleen aina, kun jännite kytketään liittimeen P4/P6 vähintään 5 minuutin ajaksi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asianmukaiseen korjaamoon, jotta elektroninen laatikko/paristot voidaan vaihtaa ja vaihtaa.

Lataa PDF tästä