+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Teknisk Data

P-LIGHT Teknisk data

P-LIGHT Funktionsöversikt

Här finns exempel på vad respektive P-LIGHT modell kan styra och driva samt vilket maxuttag den har och vilken effekt den kan ge. Använd detta som en guide för att hitta rätt modell för dina behov.

Behöver du ha hjälp med att räkna ut vad som behövs för att kunna driva de funktioner du behöver kontaktar du oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell med rätt effekt, laddning, batteri, etc.

Ladda ner PDF här SELadda ner PDF här ENLadda ner PDF här DKLadda ner PDF här FI

P-LIGHT Mått och vikter

Här finns mått och vikter på de olika P-LIGHT modellerna och batterierna.

Ladda ner PDF här SELadda ner PDF här ENLadda ner PDF här DKLadda ner PDF här FI