+46 472 483 93
support@innonet.se

Usein kysytyt kysymykset P-LIGHT Electronics

TÄRKEÄÄ - P-LIGHT-elektronisen laitteen LIITTÄMINEN MAXI/MAXI XL/MAGNUM/HYDRO COMP/HYDRO-MAGNUM FRAME

Käytä aina rkkb-kaapelia P-LIGHT:n liittämisiin.

P-LIGHT sammuu muutaman sekunnin kuluttua.

Jos valaistus syttyy vain muutaman sekunnin ajan, kun p-valo, irrota liittimien 4 ja 6 kaapelointi ja käynnistä uudelleen, jos valaistus on päällä, mittaa liittimen 3 (- maa) ja liittimissä 4 / 6 istuvan johdotuksen välillä. Jos jännite on olemassa, saapuvien ja valaistuspiirien välillä on yhteys, joka on erotettava toisistaan.

HUOM - erityisen tärkeää pääotsikoita varten edellä kuvatulla tavalla:

Täyden latauksen ja käytön varmistamiseksi johtimet on perävaunun/perävaunun kytkentähanskan (kuorma-autoon) ja P-LIGHT-liitäntälohkon 3, 4 Ja 6 on minun 2.5mm².

Jos johdotus-/miekkaitumisjohdin on heikko, voi olla olemassa akkujen latauskapasiteetti ei riitä.

Muun liitännän johtimet on mitoitettu virrankulutusta, joka on kytketty päälle.

Millaista vuosihuoltoa sinun on tehtävä?

Tarkista, että pulttiliitokset, laatikot, painikkeet, kansitiiviste, akun kiinnitys jne.
Varmista, että johdot, liittimet, akun navat jne.
Korroosion estämiseksi kaapelikengät, liittimet, akkuliittimet jne.
Tarkista paristojen kapasiteetti kuormitustesteillä tarkoitetulla testilaitteella. On myös tarpeen käynnistää P-LIGHT® ja jättää valaistus / vaihtoehto päälle, kunnes elektroniikka sammuttaa P-LIGHT ®. Näin P-LIGHT-® voidaan tarkistaa riittävällä akun kapasiteetilla aiottuihin tarpeisiin (+ marginaali).
Tärkeää! Koska akut menettävät kapasiteettia ajan myötä (kuten kaikki ladattavat paristot), sinun on tehtävä akkutestit, jotta tiedät, milloin on aika vaihtaa. Jos välität siitä, se voi johtaa P-LIGHT® ei ehkä voi loistaa aikaa odotat, kun olet asettanut perävaunun / perävaunun lyhyen aikavälin parkkipaikka. Eli vaihda paristot ajoissa!

Lataa huoltokirja tästä

Ongelma testi

Jos P-LIGHT-toiminnossa on ongelma, aloita aina tekemällä ensimmäinen toiminnallinen testi p-light-laatikkoon liitetyllä testiohjelmalla, pienellä tukiliitteellä, perusteellisempi selitys mahdollisesta. virhekoodit löytyvät sivulta 1-5 ja myös sähköaikataulusta Utility and Installation Instructions -ohjelman sivulta 6. Löydät nämä tiedot myös tukisivustoltamme.
Yleisimmät ongelmat ovat:

Valaistus sammuu lyhyen ajan kuluttua – katso kohta "Akkuongelmat"

Perävaunun valot syttyvät heti, kun rentoudun perävaunun – miten sammutan ne?

Ohjelmoitava sytytys

Vaihtoehto 1

Midi: Hyppy liittimien 23 ja 24 välissä vähintään 20 sekunnin ajan.

Maxi, Maxi XL, Magnum, Magnum Runko ja Hydro:

Pidä painiketta 2 (vaihtoehto) painettuna vähintään 20 sekunnin ajan.
Tämän jälkeen näyttöön ilmestyy viesti, jos haluat muuttaa, toista menettely uudelleen.
AUT ON = kytkee P-LIGHT® -lähtöjen 5 ja 7 päälle aina, kun ajoneuvo sammutetaan tai irrotetaan.
AUT OFF = ei koskaan kytke P-LIGHT® -lähtöjä 5 ja 7 päälle, kun ajoneuvo sammutetaan tai irrotetaan (tehdasasetus toimituksen yhteydessä).

Puolet tai osa perävaunun valaistus sammui, kun P-LIGHT kytketty, ei sulake on rikki?

Tarkista, että P-LIGHTENS-liittimien 4 ja 6 välillä ei ole virtalähdettä, joka voi aiheuttaa takavirran.
Varmista, että maadoitus on riittävä.
Varmista, ettei niissä ole irrallisia kontakteja.
Varmista, että kaikki lamput ovat virheettömiä perävaunussa.

Automaattinen sulake laukaisee / laukaisee, missä ja mikä voisi vika olla?

Virheet ilmaistaan tekstillä "ERR" ja "Fx", jossa x koostuu numerosta tai kirjaimesta C (esim. x F1) katso f-koodien liitteenä oleva symboliavain, joka vaihtuu näytössä. Tämä löytää, mikä sulake on irronnut ja mihin liittimeen se kuuluu.

HUOMAUTUS: Automaattiset sulakeongelmat eivät yleensä johdu P-LIGHT-laitteen ongelmista tai viasta, mutta vika löytyy yleensä liitetystä laitteesta, jossa yleisin vika on oikosulku tässä, esimerkiksi lamppu.

HUOMAUTUS: Jos automaattinen sulake on vapautettu, jännite on kytkettävä pois päältä noin 15-60 sekunnin ajaksi, jotta sulake nollautuu, tämä tapahtuu sen jälkeen, kun viat on korjattu (kuten viallisen polttimon vaihtaminen).