+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Radio

Radio/fjärrstyrning

P-LIGHT Radio informations broschyrInstruktion registera och avregistrera sändareRadio / Fjärr SpecifikationP-LIGHT Maxi XL HyCover RadioP-LIGHT Symboler

P-LIGHT Radio är programmerade och anpassade för våra produkter och kan specialanpassas till de flesta funktioner som behövs för ett effektivt användande. Kan även fås med egen etikett.

P-LIGHT Radio Artikelkod 1900 P-LIGHT Radio finns med 3, 8 eller 10 knappars sändare och med 5, 11 eller 19 relä. Vilket ger upp till 16 olika funktioner eller operationer.

Vill du ha pris och eller förslag på radio/fjärr till P-LIGHT med era funktioner och eller operationer, ladda ner Radio / Fjärr Specifikationen och skicka in den till oss så återkommer vi med offert.