+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Hydrauliikka

HUOM, Tärkeää!
Asennettaessa perävaunuihin, joissa on ohjattavat akselit – Älä unohda liittää peruutusvalosignaalia

Millaista vuosihuoltoa sinun on tehtävä?

Tarkista, että pulttiliitokset, laatikot, painikkeet, kansitiiviste, akun kiinnitys jne.
Varmista, että johdot, liittimet, akun navat jne.
Korroosion estämiseksi kaapelikengät, liittimet, akkuliittimet jne.
Tarkista paristojen kapasiteetti kuormitustesteillä tarkoitetulla testilaitteella. On myös tarpeen käynnistää P-LIGHT® ja jättää valaistus / vaihtoehto päälle, kunnes elektroniikka sammuttaa P-LIGHT ®. Näin P-LIGHT-® voidaan tarkistaa riittävällä akun kapasiteetilla aiottuihin tarpeisiin (+ marginaali).
Tärkeää! Koska akut menettävät kapasiteettia ajan myötä (kuten kaikki ladattavat paristot), sinun on tehtävä akkutestit, jotta tiedät, milloin on aika vaihtaa. Jos välität siitä, se voi johtaa P-LIGHT® ei ehkä voi loistaa aikaa odotat, kun olet asettanut perävaunun / perävaunun lyhyen aikavälin parkkipaikka. Eli vaihda paristot ajoissa!

Lataa Hydraulinen moottori palveluaikataulu täältä

Muita kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse support@innonet.se tai puhelimitse 0472-48393