+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Maxi XL Hydro Comp

#Kompakt och Enkel

Ladda ner Installation/bruksanvisning härLadda ner P-LIGHT Servicebok härFunktionsbeskrivning PL1407XLH-A1PxR8Tillägg installation PL1407XLH-STD-R1Inkopplings instruktion PL1407XLH-A1P0R8Inkopplings instruktion PL1407XLH-A1P1R8Inkopplings instruktion PL1407XLH-A1P2R8HydrauloljaServiceschema HydraulmotorMaxi XL Installationsprotokoll SEMaxi XL Installationsprotokoll SEMaxi XL Felsökningsprotokoll SEMaxi XL Felsökningsprotokoll EN

Maxi XL kompletterad med en Hydro Comp.
Kompakt hydraulisk låda som främst är avsedd att driva utrustning som styrbara axlar, ramper, kapelltäckning m m där behovet är 5-10 operationer/dag och 30-60 sek/operation.
Denna kompakta enhet har kraftfull hydraulik och är enkel att installera och använda.
Hydro Comp är anpassad för släp och trailers där enklare hydraulik används. Främst avsedd att driva utrustning som styrbara axlar, ramper, kapelltäckning m m där behovet är 5-10 operationer/dag och 30-60 sek/operation.
Hydro Comp kan enkelt beställas med olika ventiler efter behov och kan även beställas med pneumatiska ventiler till axellåsning (medspårande- /styrbara-axlar). Med installerad radiostyrning blir handhavandet mycket enkelt.
Hydro Comp har oljereservoar i botten som rymmer den olja som finns i tanken om läckage skulle uppstå, detta förhindra oavsiktligt spill & miljöförorening.
Allt manövrerande sker via Maxi XL och detta gör att ingen spänning finns i enheten när den inte används.

PL14071-XLH2 P-LIGHT Maxi-XL Hydro Comp, flera olika modeller för olika funktioner, se prislista.

Teknisk specifikation
Kompletteras och manövreras med Maxi XL
Material: Elpolerad 3 och 2 mm Rostfritt stål
Bredd: 590 mm (630 mm inkl. fäste)
Höjd: 240 mm (260 mm inkl. fäste)
Djup: 280 mm
Vikt: ca 20 kg
Montage: På ram eller i verktygslåda
Hydraulik: Komplett och provkörd
Motor: 2 kW
Pump: Kundanpassat <220 bar
Ventil: Kundanpassat
Oljetank: 3 l (användningsvolym