+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Maxi XL Hydro Comp

Funktions- och modelletikett, klicka på den för att glöra den större.

P-LIGHT Maxi Hydro Comp

Maxi XL kompletterad med en Hydro Comp.
Kompakt hydraulisk låda som främst är avsedd att driva utrustning som styrbara axlar, ramper, kapelltäckning m m där behovet är 5-10 operationer/dag och 30-60 sek/operation.
Denna kompakta enhet har kraftfull hydraulik och är enkel att installera och använda.
Hydro Comp kan enkelt beställas med olika ventiler efter behov och kan även beställas med pneumatiska ventiler till axellåsning (medspårande- /styrbara-axlar). Med installerad radiostyrning blir handhavandet mycket enkelt.
Hydro Comp har oljereservoar i botten som rymmer den olja som finns i tanken om läckage skulle uppstå, detta förhindra oavsiktligt spill & miljöförorening.
Allt manövrerande sker via Maxi XL och detta gör att ingen spänning finns i enheten när den inte används.

PL14071-XLH2 P-LIGHT Maxi-XL Hydro Comp, flera olika modeller för olika funktioner, se prislista.

Teknisk specifikation

Kompletteras och manövreras med Maxi XL
Material: Elpolerad 3 och 2 mm Rostfritt stål
Bredd: 590 mm (630 mm inkl. fäste)
Höjd: 240 mm (260 mm inkl. fäste)
Djup: 280 mm
Vikt: ca 20 kg
Montage: På ram eller i verktygslåda
Hydraulik: Komplett och provkörd
Motor: 2 kW
Pump: Kundanpassat <220 bar
Ventil: Kundanpassat
Oljetank: 5,5 l (användningsvolym)