+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Maxi

Funktions- och modelletikett, klicka på den för att göra den större

P-LIGHT Maxi

Ditt behov är t ex att kunna tända blixtljus på släpet eller att
kunna arbeta tryggt genom att tända skåpets innerbelysning.
Lättmonterad batteribackup i robust helsvetsad konstruktion i 3 mm
rostfritt stål.
Vibrationsdämpad montering av batteri.
Maxi är främst avsedd att användas för drift av 2-krets
parkerings- & positionsljus på släp/trailers vid korttids-parkering t ex
vid rangering av gods och när ytterligare funktioner behövs t ex tända
blixtljus, skåpbelysning, arbetsbelysning, radiostyrning m m.
När lastbilen kopplas ifrån, ger Maxi kraft till elektrisk utrustning så att arbetssituation blir säker och att gods kan hanteras varligt i t ex skåpet. Samtidigt kan andra trafikanter upptäcka ekipaget i god tid när släpet/trailern är upptänt.

PL1407 P-LIGHT Maxi

Teknisk specifikation
Material: Elpolerad 3 mm Rostfritt stål
Bredd: 430 mm (490 mm inkl. fäste)
Höljd: 230 mm (260 mm inkl. fäste)
Djup: 250 mm
Vikt: ca 45 kg inkl. batterier
Montage: På ram eller i verktygslåda
Batteri: 24 VDC/45 Ah (Underhållsfria)
Laddning: <10A (ca 240 W) under färd, (inkoppling min 2×2.5 mm2 ledare)
Utgångar: 2×100 W (Parkeringsbelysning), 1×200 W (t ex Skåpbelysning), 1×200 W (AUX t ex Radiostyrning)
Driftstider: (Fulladdade batterier +20 gr C), 20 W ca 48 tim, 50 W ca 19 tim, 100 W ca 9 tim, 200 W ca 4 tim