+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Magnum/Magnum Frame

#Kraftens Mästare

Ladda ner Installation/bruksanvisning härLadda ner P-LIGHT Servicebok härMagnum Fram Ramfäste Ritningar/MåttMagnum Installationsprotokoll SEMagnum Installationsprotokoll ENMagnum Felsökningsprotokoll SEMagnum Felsökningsprotokoll EN

Komplett batteribackup för stora kraftuttag. Magnum är den mest kraftfulla av dem alla.
Att ge kraft åt hydraulikpaket är inga problem. Laddar <10A under färd utan specialkablage. Ditt behov är t ex att kunna köra värmesystem för värmeskåp eller hydraulik för bakgavellift, styrbara axlar, ramper, kapell eller kapelltäckning m m.
Magnum är främst avsedd att driva hydraulik-anläggningar för bakgavelliftar, styrbara axlar, ramper, dubbelplansvagnar m m samt exempelvis värmeskåpsanläggningar.
Magnum kan enkelt beställas i olika utförande beroende på behov av batteristorlek, radiostyrning, 230 VAC stödladdare m m.
Magnum har batterifrånskiljare, kraftsäkring, manöverbrytare, solenoid (options) m m samt alla övriga funktioner som Maxi har (drift av 2-krets parkerings-/positionsljus, skåpbelysning, blixtljus, arbetsbelysning, radiostyrning etc.).
När lastbilen kopplas ifrån klarar Magnum galant att ge kraft till hydraulisk och elektrisk utrustning under arbetet.
Magnum kan kompletteras med extra laddare för ökad laddningseffekt under färd.

P-LIGHT Magnum finns i flera olika modeller för olika funktioner, se prislista.

PL17 P-LIGHT Magnum 680
PL17 P-LIGHT Magnum 880
PL17 P-LIGHT Magnum Splitt
PL17 P-LIGHT Magnum Frame

Teknisk specifikation
P-LIGHT Magnum
Material: Pulverlackerat/Rostfritt stål
Bredd: 690-890 mm
Höjd: 300-330 mm
Djup: 430-490 mm
Vikt: ca 160 kg inkl. batterier
Montage: Verktygslåda eller likvärdigt
Batteri: 24 VDC/<200 Ah (Underhållsfria)
Laddning: <10A (ca 240 W) under färd, (inkoppling min 2×2.5 mm2 ledare), Utökad laddning <30A (ca 720W), (inkoppling min 1×6 mm2 ledare)
Utgångar: 2×100 W (Parkeringsbelysning), 1×200 W (t ex Skåpbelysning), 1×200 W (AUX t ex Radiostyrning)
Kraft:1x<300 A (Hydraulikmotor etc)
Övrigt: Manöverbrytare, Spänningsvakt, batterifrånskiljare, Kraftsäkring m m.
Option: Radiostyrning, Stödladdare 230 VAC, Solenoid m m.

Teknisk specifikation
P-LIGHT Magnum Frame
Material: Ytbehandlat stål/Rostfritt stål
Bredd: ca 690-805 mm exkl. ramfäste
Höjd: 310 mm exkl. ramfäste
Djup: 480-610 mm exkl. ramfäste
Vikt: ca 150 kg inkl. batterier
Montage: På rambalk eller liknande
Batteri: 24 VDC/<200 Ah (Underhållsfria)
Laddning:<10A (ca 240 W) under färd, (inkoppling min 2×2.5 mm2 ledare), Utökad laddning <30A (ca 720W), (inkoppling min 1×6 mm2 ledare)
Utgångar: 2×100 W (Parkeringsbelysning), 1×200 W (t ex Skåpbelysning), 1×200 W (AUX t ex Radiostyrning)
Kraft: 1x<300 A (Hydraulikmotor etc)
Övrigt: Manöverbrytare, Spänningsvakt, Batterifrånskiljare, Kraftsäkring m m.
Option: Radiostyrning, Stödladdare 230 VAC, Solenoid m m. Olika ramfästen