+46 472 483 93
support@innonet.se

Usein kysytyt kysymykset P-LIGHT-akku

Ulkoinen lataus

Ulkoisen latauksen tapauksessa ristiinlatauksen tulisi tapahtua, tällä tarkoitetaan sitä, että laitat plussan yhdelle akulle ja miinuksen toiselle akulle - sitten lataus kulkee molempien akkujen läpi ja latautuu samanaikaisesti. Lataus tulee tehdä A: lla enintään 20% akkupankin koosta
Esimerkiksi 18Ah >5A: lla, 45Ah >10A: lla, 150Ah >30A: lla ja 200Ah >40A: n latauksella.
HUOM! Jos virhekoodi C11 tai CC1 on näytetty näytössä ja ulkoinen lataus on valmis, virhekoodi tulee uudelleen näkyviin. Latureiden uudelleenkäynnistykseen tarvitaan noin 5 minuutin jännite ohjausyksikön saapuvissa riviliittimissä 4 ja 6 (kuorma-auto kytketty päälle ja valaistus päälle).

Kuinka kauan akku kestää? Tämä johtuu useista eri tekijöistä, kuten siitä, kuinka paljon kuormitusta heihin kohdistuu, kuinka paljon on kytketty valaistusreitille), kuinka usein niitä käytetään, kuinka kauan latausten välillä kestää. Käyttöoppaasta löydät laskentamallin, joka antaa viitteen käyttöajasta eri kuormituksilla.

Kuinka tarkistan akun latauksen? Nopein tarkistus voidaan tehdä P-LIGHTin sisäänrakennetun TESTIOHJELMAN kautta tai erillisillä testilaitteilla, voit myös tarkistaa molemmat paristot erikseen tarkempien tietojen saamiseksi.

Akut eivät pidä latausta – miksi? Tarkista, kuinka paljon kuormaa (wattia) on kytketty ja kuinka usein P-LIGHT syttyy/sammuu työpäivän aikana. Laskentatiedot löytyvät käyttöoppaasta

Onko vuoron aikana paljon lyhyitä juoksuja ja pysähdyksiä? Jos vastaus on kyllä, akku ei ehkä lataudu P-Light-valoa käytettäessä.

Miksi paristot tyhjenevät hyvin nopeasti? Katso yllä.

Voinko vaihtaa paristot muuhun kuin alkuperäiseen P-LIGHT-tyyppiin? P-Lightissa kannattaa aina käyttää alkuperäisiä varaosia, sillä nämä tuotteet on kehitetty ja testattu yhtenä kokonaisuutena.

P-LIGHT ei voi kytkeä päälle / P-LIGHT sammutettu (syttyy hetkeksi), vaikka on tarpeeksi latausta akuissa?

Vihje: Tarkista, että liittimien 4 ja 5 sekä 6 ja 7 välillä ei ole rinnakkaisliitäntää – jota ei saa olla olemassa.

Tämän testin aikana kuorma-auton valaistus on kytkettävä pois päältä. Irrota 4. Mittaa jännite 4. Käynnistä P-LIGHT-valaistus, mittaa jännite 4 ja 6 uudelleen, jos jännite on olemassa sitten on rinnakkainen liitäntä, vianmääritys ja korjata tämän yhteyden, mittaa uudelleen. Sitten kytke neljäs ja 6: n kaapelointi uudelleen, niin P-LIGHT valaistus pitäisi toimia.

Vihje: Älä koskaan testaa P-LIGHTia akkulaturilla, koska latausjännite yhdessä voi aiheuttaa virtapiikkejä, jotka vahingoittavat elektroniikkaa.

Testaus on aina suoritettava kytketyllä ajoneuvolla.

Akkutesti: Testaa paristot yksitellen ja yhdessä.

Jos toisessa paristossa on eroja, molemmat paristot on vaihdettava P-LIGHT-toiminnon vioittumisen estämiseksi, paristot sisältyvät laitteeseen pareittain ja vaihtovain yksi akku voi vahingoittaa p-lightin toimintaa.