+46 472 483 93
support@innonet.se

P-LIGHT Midi

Funktion und Modellbeschriftung, klicken Sie darauf, um es größer zu machen

P-LIGHT Midi

Ditt behov är t ex att kunna ställa släpet för lastning & lossning och ändå känna tryggheten att kunna tända upp släpet för att uppmärksamma andra trafikanter.
Kompakt & lättmonterad batteribackup i robust konstruktion med inbyggd styrelektronik & laddare. Tillverkad i 3 mm rostfritt.
Vibrationsdämpad montering av batteri.

Midi är främst avsedd att användas för drift av 2-krets parkerings- & positionsljus på släp/trailers vid korttidsparkering t ex vid rangering av gods.
När lastbilen kopplas ifrån, kan Midi enkelt aktiveras för att tända upp ekipaget så att andra trafikanter kan uppmärksamma släpet/trailern i god tid.

PL1177 P-LIGHT Midi

Teknisk specifikation
Material: Elpolerad 3 mm Rostfritt stål
Bredd: 210 mm (260 mm inkl. fäste)
Höjd: 190 mm (210 mm inkl. fäste)
Djup: 240 mm
Vikt: ca 20 kg inkl. batterier
Montage: På ram eller i verktygslåda
Batteri: 24 VDC/18 Ah (Underhållsfria)
Laddning: <5A (ca 120 W) under färd, (inkoppling min 2×1.5 mm2 ledare)
Utgångar: 2×25 W (Parkeringsbelysning), 1×50 W (AUX t ex Radiostyrning)
Driftstider: (Fulladdade batterier +20 gr C), 10 W ca 40 tim, 20 W ca 20 tim, 50 W ca 8 tim