+46 472 483 93
support@innonet.se

Chereau

Bäste Pierre
Vi tackar för din förfrågan gällande P-LIGHT Magnum Frame med 40-45A laddning och sänder över offert och information enligt önskemål.

De offererade produkterna är standardprogrammerade, vi har möjligheter att ta fram andra varianter och programmeringar för unika ändamål. Laddning från 10A till 45A och batterier från 120Ah till 200 Ah.

Vi har även en laddare som är under utprovning och testning som tar laddning från befintlig belysningskrets 24V och 12V från kylaggregatet, då sker laddningen via belysningskretsen när bilen är igång och de 12 V från kylaggregatet så fort de körs.
———————————————————————————-
P-LIGHT Magnum Frame 435 PB (24V)
45A laddning/150Ah batterier
Bruttopris EUR 2.795,10, Netto pris 2.236,08
———————————————————————————-
P-LIGHT Magnum Frame 567 PB (24V)
45A laddning/200Ah batterier
Bruttopris EUR 3.163,60, Netto pris 2.530,88
———————————————————————————-
P-LIGHT Magnum Frame 435 PP (24V)
25A laddning/150Ah batterier
Bruttopris EUR 2.843,72 Netto pris 2.274,98
———————————————————————————-
P-LIGHT Magnum Frame 567 PP (24V)
25A laddning/200Ah batterier
Bruttopris EUR 3.212,00 Netto pris 2.569,60
———————————————————————————-
P-LIGHT Magnum Frame monteras direkt på ramen, ramfäste finns i flera olika utförande jag har bifogat ritning på ramfäste A för fler modeller se https://support.p-light.com/p-light-magnum-frame-ramfaste/
Förklaring, inkoppling och laddning:

P-LIGHT Magnum Frame 435/567 PB med 45A laddning
Kopplas in via Natokabel, laddning av batterierna sker så fort
släpet är tillkopplat och bilen är igång.

(Vid användning av PB (= PowerBasic laddare) kan vi rekommendera 30Ah laddning då det krävs ett klenare kablage än Natokabeln vilket kan underlätta installationen mycket).

P-LIGHT Magnum Frame 435/567 PP med 25A laddning
Kopplas in via belysningskretsen 2x ca 6,5 Ah och resterande ca 12 A
tas från VBG stift 12 eller Europa stift 9. laddning av batterierna
sker så fort släpet är tillkopplat och bilen är igång.

Referenser i Skandinavien:
Svenska ARLA, Dagab, Berendsen, Norfrig AB, Börje Jönsson Åkeri AB/Stay Fresh Sweden AB, m.fl. Det har monterats många under flera år och det har visat sig vara ett av det mest klimatsmarta, ekonomiska och driftsäkra sättet att driva släp och trailers olika funktioner.

Rekommendationer:
Vid drift av släp med innerbelysning, parkeringsljus, bakgavellyft och ridå används P-LIGHT Magnum med 20A laddning och 150Ah batterier
Vid drift av släp med innerbelysning, parkeringsljus, bakgavellyft, ridå och dubbelplan används P-LIGHT Magnum med 30A laddning och 200 Ah batterier.

Jag hoppas att du har fått svar på många av dina frågor för att kunna gå vidare i ditt projekt. Har ni ytterligare frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.
Vill ni beställa en P-LIGHT Magnum för utvärdering kan vi erbjuda ett specialpris på denna, meddela bara mig vilken prestanda den skall ha så skall ni få ett pris, leveranstiden för den är ca 2-3 veckor, exakt leveranstid ges vid beställning.

Med förhoppning att ovanstående är intressant för er ser jag fram emot att höra ifrån er igen.